Over mij.

Over mij.

Een all-round
grafisch designer.

Luca Reynolds

Ik ben Lotte Wouters

Iemand die al van jongs af aan bezig is grafisch design, ookal was het toen misschien onbewust. Ik heb altijd oog gehad voor visueel mooie dingen, en dat is steeds blijven groeien.

Na mijn opleiding Grafisch en digitale media, ben ik gestart als Junior Grafisch ontwerper bij een creative agency en daar werk ik nog steeds. En nu ben ik als freelancer op nog op zoek naar extra uitdagingen.

Wat doe ik?

Branding

Elk bedrijf heeft zijn eigen persoonlijkheid. Zijn eigen visie en karakter. Deze kunnen natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Ik help u verder met uw bedrijf zijn eigen te maken. Met een goed logo en een nieuwe huisstijl maak ik uw bedrijf uniek.

Grafisch design

Heeft u een evenement waar een poster voor gemaakt moet worden? Of verkoopt u graag uw product aan de hand van een brochure? Misschien wilt u wel een uitnodiging voor een speciaal feest? U verzint het en ik help u er graag mee verder!

Social media

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken in de marketing. Iedereen gebruikt het, dus iedereen ziet het. Aan de hand van foto's op facebook, posts op Linkedin en zelfs een filter op instragram, help ik u een veel groter publiek te bereiken.

Website development

Een website kan je zien als het visitekaartje van uw bedrijf. Een eerste indruk van de potentiële plant. Samen bekijken we de inhoud van de website, deze steek ik dan in een mooi en modern jasje waarna ik ze dan ook codeer en voor u online zet.

Videografie

Een beeld zegt meer dan een miljoen woorden. Wel, wat zegt een video dan niet? Opzoek naar een video die uw bedrijf voorstelt. Of misschien wel een video van uw trouw, als herinnering aan die dag. Ik help u er graag mee verder!

Motion design

Animaties, niets trekt meer aandacht dan een bewegend beeld. Het is leuk, modern en valt op. Dit kan gaan van een explainer video tot een animatie van uw logo. Ze kunnen dienen voor op uw social media of voor een presentatie.